Testimonials

Hele mooie berichten via de mail en op Facebook

Ik kreeg een hele mooie mail van Margreet over haar kat Daisy wat ik mocht delen op Facebook:

“Hoi Miranda
Ik wil iets heel bijzonders met je mee delen. Begin maart ben ik bij jou geweest met Daisy. Daisy was altijd erg lui en snel geïrriteerd. Nadat ze geschoren was was het al gauw te merken dat haar karakter veranderde. Ze werd levendig. Liet niet meer met d’r eigen sollen door de andere poes. Ze speelt en rent de tuin door, maar nu het bijzonderste. Ik heb Daisy altijd al een keer willen laten dekken. Ik heb Daisy nog nooit krols gezien of gehoord dus dekken ging niet.. Tot anderhalve week na je bezoek.. Daisy werd krols!! Ik dacht dat ze nooit kon mauwen. Nou ik kan je zeggen dat ik er gek van werd. Na een aantal periodes van krolsheid( ze was niet meer te houden) is ze ontsnapt en gedekt. Mijn zus heeft haar in het openbaar op straat betrapt 🙂 na mijn telling moet ze nog ruim 4 weken nu. Ze heeft al aardig buik en d’r tepels worden groter en rozer. Hoe bijzonder. Nooit krols geweest. We laten haar scheren en krijgen een compleet andere poes. Super bedankt nogmaals. En voornamelijk namens Daisy. Denk dat ze veel beter in d’r vel zit nu.
Gr Margreet”

En daar kwamen ook weer mooie reacties op:

Gonda de Maat Ook ik heb ervaring met een transformatie van onze poes shahila. Na het scheren is ze niet meer bij ons weg te slaan en is ze super blij. Dank aan Miranda Geerlings, wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten.
foto van Gonda de Maat.
Bart Schouten klopt, was met onze Loeka ook zo

Anjo Mekking Mijn lieve Erza (schreeuwlelijk XD) is ook een langharige poes. Gelukkig is scheren bij haar niet nodig maar ik wist niet wat ik met haar aanmoest. Toen heb ik via de dierenarts een keertje met Miranda Geerlings gebeld,… WAT een ervaring! Een hoop kabaal kwam er uit mijn roodharige monster (want ja.. een prinses vind het maar niks) maar ze was dolblij toen ze geen last meer had van haar te lange vacht en dikke ondervacht. Zo blij <3 We blijven voor altijd komen!!

 

Toffee heeft nu sjans

Toffee

Toffee: “Gisteren een bezoek gebracht aan kattentrimsalon 4Cats… een totaal nieuwe ervaring voor mij.

Dacht wel even indruk te maken op de trimster door me heel stoer op te stellen..
Ik haalde alles uit de kast…
Zette m’n stoerste blik op, ging grommen als een leeuw, m’n parelwitte puntige hoektanden ontbloten, en boksen met met m’n grote krachtige klauwen…
Maar ik maakte weinig indruk op de trimster…
.(nu moet ik wel toegeven dat ik dat hese miauwtje als een poesje maar voortaan achterwegen moet laten…)

Uiteindelijk gaf ik me maar over en was die aftershave die ik op kreeg toch wel weer heerlijk!

Dankjewel Miranda Geerlings. Ik ben dan wel m’n stoere blonde borstharen kwijt, maar zit hier toch maar weer mooi te pronken…!!!!
En m’n 2 poezenvriendinnen hier thuis… Zijn niet bij me weg te slaan…
Heb gewoon weer sjans!!?”

 

Het mooie persje Charlie kwam voor haar beauty behandeling.

Charlie in de trimsalon

Charlie in de trimsalon

 • Simba is super slim

  Simba is super slim

  simbaSimba, de mooie Maine Coon van Leonard & Marguerite, laat zien dat katten echt superslim zijn. Klik hier op de linkjes voor zijn 2 trucjes!!

  IMG_0942

  IMG_0944

 • 20 jaar oude Smouce

  20 jaar oude Smouce

  Beste Miranda,
  Er moet mij wat van het hart.
  Afgelopen zaterdag heeft mijn vrouwtje mij meegenomen in de auto naar jou toe.
  Het auto rijden op zich viel me mee en ik ben lekker in mijn mandje gaan liggen in afwachting van wat komen zou….
  Toen ik bij jou kwam vond ik het in eerste instantie allemaal best,……… totdat jij mij begon te kammen en me probeerde van mijn klitjes te bevrijden.

  En ik had er veel!!!
  Vooral op mijn buikje en onder mijn borst en oksels, daar waar ik zelf niet meer zo goed bij kan.
  Volgende maand hoop ik 20 jaar te worden en op zo’n memorabele dag moet je er toch op z’n “poezen-best” uit zien, dacht mijn vrouwtje.

  Nou, ik heb het geweten!
  Als ze me dat van te voren hadden verteld was ik echt niet vrijwillig mijn reismandje in gegaan.
  Na een eerste check bleek ik toch wel erg veel klitvorming te hebben, waar ik volgens jou echt last van had.
  Uiteindelijk zat er niets anders op dan dat jij mij volledig hebt moeten scheren.
  Wat vond ik het vervelend en bedreigend dat er o.a. aan mijn buikje gefriemeld werd!
  En wat heb ik lelijk gedaan tegen je!!
  Ik heb werkelijk alles uit de kast gehaald om het jou zo moeilijk mogelijk te maken om op de plekjes te komen waar ik het niet wil. Ik heb gegromd, met mijn pootjes geslagen, geblazen, gemiauwd en ontzettend geworsteld om er onder uit te komen.
  Maar……….

  Wat ben ik blij dat jij hebt doorgezet en met je eindeloze geduld hebt geprobeerd om het zo aangenaam mogelijk te maken voor me.
  Ik ben overigens meteen toen ik thuis kwam gaan eten en drinken, alsof er niets gebeurd was.
  Ik ben en blijf tenslotte gewoon lekker KAT.
  Eigengereid en af en toe een tikkie arrogant.
  Inmiddels ben ik al weer een paar dagen thuis en voel me weer topfit.
  Ik laat dat merken door, zoals gewoonlijk, volop te spinnen en me lekker op schoot en in het zonnetje te nestelen.
  Ook trek ik weer regelmatig een sprintje van beneden, twee trappen op naar zolder, en weer terug.
  En dat het liefst een paar keer achter elkaar.
  Fijn is dat!
  Zeker nu ik geen bungelende klitten meer aan mijn buikje heb hangen.
  Dat deed nl een beetje pijn.
  Iedereen moet een beetje om mij lachen omdat ik nu zo “kaal” ben, maar dat kan me niets schelen hoor!

  Ik voel me fijn en ben een oude, maar tevreden poes.
  Dankjewel voor je goede zorgen.
  Ik hoop dat ik nog een poosje vooruit kan met mijn nieuwe “kapsel” en als het weer nodig is kom ik gewoon weer naar je toe.
  Ik beloof niet dat ik het dan wél leuk ga vinden als je aan mijn buikje zit, maar weet dat ik niet boos op jou was maar gewoon wat angstig.
  Nogmaals dank!
  Smouce =^¥^=
  20150223_161753 (1)

 • Macho voelt zich weer helemaal het mannetje

  Macho voelt zich weer helemaal het mannetje

  Macho had veel klitten dus hij is lekker helemaal geschoren. Hij geniet nu van zijn “lion’s cut”!

  Macho

  Macho

 • Jimmy vindt het muisje geweldig

  Jimmy vindt het muisje geweldig

  IMG-20140410-WA0000_resized

  Jimmy speelt lekker met het muisje. Kijk ook eens op mijn facebook hoe Jimmy brokjes uit een bakje haalt!

 • Een speciaal poesje Muffin

  Een speciaal poesje Muffin

  Danielle heeft een mooi stukje geschreven over haar lieve poes Muffin, waar ze op veel te jonge leeftijd afscheid van heeft moeten nemen.
  “Muffin was 4 jaar. Ze was altijd heel erg aanwezig! Zodra we thuiskwamen kwam ze altijd gelijk naar de deur en wilde dan geaaid worden.Tijdens het strijken zat ze op de strijkplank, tijdens het douchen wachtte ze totdat ik klaar was. Dronk heel graag water uit de kraan! Als we de deur open deden wilde ze graag naar buiten, lekker in het zonnetje of in de sneeuw! Wat vond ze de sneeuw geweldig! Speelde graag met rietjes en balletjes. Die bracht ze altijd bij ons terug.
  Haar favoriete plekje was bovenop de krabpaal of in “haar achtbaan”. Speelde eerst met de balletje en ging er daarna lekker in liggen. Maar een mandje vond ze ook erg fijn.

  Muffin was en is een heel speciaal poesje! Het is heel stil zonder haar in huis, want miauwen kon ze als de beste! We missen haar heel erg! Wij hebben heel vroeg al afscheid moeten nemen van haar broertje Mouse, door de verschrikkelijke ziekte FIP. En nu ook Muffin. En er is gewoon niks aan te doen! Mouse en Muffin waren vanaf de geboorte al onafscheidelijk en we hopen dat ze nu ergens samen zijn. Helaas niet meer bij ons, maar ze zitten voor altijd in ons hart!”

 • Bram komt in stijl naar de Trimsalon

  Bram komt in stijl naar de Trimsalon

  Bram komt in stijl naar de trimsalon

  Klik op de rode tekst om het filmpje te zien!
  De lieve oude brit, Bram, reist altijd op schoot naar de trimsalon. Ik vind het altijd uniek om te zien, hoe relaxt Bram in de auto is als hij zo mag reizen. Ik hoop hem nog heel lang te mogen verwelkomen. Hij verdient zeker een ereplaatsje op deze site.

 • Beerie

  Beerie

  Beerie, een schitterende Burmees van 6 jaar, was erg in de war door allerlei luchtjes van (nieuwe) katers uit de buurt en sproeide al 2 jaar lang regelmatig in huis.

  Na het opvolgen van een plan, dat opgesteld werd door Miranda en met ondersteuning van medicijnen, ging het al snel beter met Beerie.

  Binnen twee maanden was Beerie verlost van zijn sproeigedrag en kon hij zelfs zonder de ondersteunende medicijnen verder.

  Beerie is een echte lieverd geworden die nu niet meer met man en macht zijn territorium hoeft te verdedigen.

 • Muis

  Muis

  Dit is de helaas inmiddels overleden Muis, Hij is 15 jaar geworden. Hij was een lieve, aanhankelijke, zeer eigenzinnige kat en verdiend zeker een plaats in deze eregalerij!

  Vanaf zijn ca. 3e levensjaar begon Muis met sproeien tegen de gordijnen, plantenbakken, tafels, stoelen etc. Vermoedelijk nadat er andere katten via het kattenluik waren binnen gekomen.

  Zijn laatste levensjaar heeft hij, door het toepassen van het behandelplan van Miranda, gelukkig niet meer gesproeid en heeft een ontspannen tijd kunnen hebben.

 • Zorro en Scarface

  Zorro en Scarface

  Anita over Zorro en Scarface: Ze zijn hartstikke vrolijk en heel kroelerig,erger dan normaal, heel erg leuk om te merken; ze zitten gewoon letterlijk beter in hun vel!

  Nogmaals heel erg bedankt voor je goeie hulp en zorg, ik ben heel erg blij ermee!

 • Raggy

  Raggy

  Twee weken geleden is onze kat Raggy, half ragdoll half noorseboskat,bij Miranda geweest.Hij is er echt enorm door opgeknapt, hij had veel klitten en wij durfden het zelf niet aan dit uit te kammen.Hij is ook geschoren en is onder de douche geweest wat hij vast niet leuk vond maar hij rook heerlijk en was lekker zacht! Raggy was dolblij weer thuis te zijn, hij was een paar dagen extra aanhankelijk.

  Heel leuk dat hij nog een speelgoedmuisje kreeg en een lekker zakje knabbels, ook voor zijn broertje Simba Het ziet er allemaal heel professioneel uit bij je, en het is zeker een aanrader om je kat te laten trimmen bij jou, bedankt en wie weet tot ziens!

  Groetjes en een pootje(ja, dat heb ik geleerd van Kyra ) van Raggy

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.