Scribble met zijn18 jaar voor het eerst een trimbehandeling!

20180803_121508Ina is met haar 18 jarige kat Scribble voor het eerst in de trimsalon geweest. Ik kreeg van haar een mailtje waarin stond: ” Scribble is zo opgeknapt van zijn grote beurt. Hij springt weer op schoot en laat zich weer heerlijk aaien. Zo blij dat ik bij je ben geweest!!!!”

En ook Scribble wilde zijn ervaring delen:

“Hallo Miranda , Dat was me wat: eerst ging er een stuk van mijn nagels af, die waren best wel lang. En toen kwam het grote werk, een scheerbeurt. Voor het eerst van mijn leven heb ik dat nu meegemaakt.

Ik was wel af en toe een beetje boos, maar dat kwam omdat het soms wel pijn dit met al die klitten. Mijn winterjas is nu gelukkig een stuk dunner, heerlijk! Daarna kreeg ik ook nog een grondige wasbeurt en werd ik drooggeblazen met een ding dat herrie maakte. Gelukkig kreeg ik een mutsje over mijn oren! En toen ik helemaal klaar was kreeg ik heerlijke snoepjes, jammmieieieieieie…

En nu? Nu ben ik weer thuis en eerst heb ik mezelf ook nog een poetsbeurt gegeven, Daarna mocht ik naar buiten en heb ik met de muis gekroeld die ik van jullie heb gekregen, heel heel erg bedankt. Ik voel me nu weer een stuk blijer nu al mijn klitten weg zijn! Ik heb mijn favoriete plekje in de tuin bij mijn vrouwtje weer ingenomen…. 

Een lieve mauw van Scribble”

 

Laat een bericht achter

You must be logged in to post a comment.